Irina CONTI & Orchestra - este o formatie de nunta din Bucuresti, cu o experienta in evenimente private si corporate de aproape 14 ani, fiind formata din muzicanti talentati si dedicati, profesionisti si entuziasti;

0727.655.901

Ca orice formatie de nunta adevarata, Irina CONTI & Orchestra este alcatuita din artisti live pentru nunta si instrumentisti cu experienta, alaturi de DJ pentru nunta, dansatori profesionisti, cvartet de coarde, ursitoare, etc., care pot veni in completarea echipei noastre, la cererea dvs.
Suntem o echipa tanara si dedicata, dar si profesionista si experimentata, ceea ce face diferenta in peisajul muzical autohton.

Din repertoriul unei formatii de nunta Bucuresti nu pot lipsi genuri muzicale precum: muzica populara de nunta, muzica de petrecere pentru nunta, muzica usoara de nunta,muzica greceasca, romanțe, tangouri celebre de nunta, valsuri de nunta,cover-uri dupa piese cunoscute si altele.
Repertoriul formatiei pentru nunta Irina CONTI & Orchestra este special conceput sa se poata plia pe orice gen de eveniment si de preferinte muzicale ale clientilor nostrii.
Formatia noastra este apreciata atat de cei tineri, dar si de cei trecuti de prima tinerete, gratie repertoriului nostru muzical bogat si foarte variat.
Stim ca muzica pentru nunta este extrem de importanta in reusita unei petreceri, de aceea ne consultam in permanenta cu viitorii miri pentru a le intelege preferintele si stilurile.
Orice eveniment (nunta, botez, receptie, majorat, petrecere de firma) poate deveni special si de neuitat in compania acestora!
Formula de baza este formata din saxofon, clapa, acordeon si solista, dar la cerere putem aduce si alti instrumentisti (vioara, clarinet, etc) sau solisti.

TRANSFORMA-TI NUNTA IN CEA MAI TARE PETRECERE!!

DACA SUNTETI IN CAUTARE DE FORMATII NUNTA SI ATI INTRAT PE PAGINA NOASTRA, INSEAMNA CA VA DORITI UN EVENIMENT SELECT SI SPECIAL!

Ne dedicam exclusiv organizarii acestuia, pentru ca dvs. sa fiti cel laudat la final.

 

FORMATIE NUNTA BUCURESTI- membrii :

irinaIRINA

"Sa vrei sa fii altcineva, e o risipa a persoanei care esti" Kurt Cobain

Solista completa de jazz, muzica usoara si folclor , fosta eleva a cunoscutului pianist si compozitor de jazz Marius Popp, dar si a regretatei cantarete de jazz Anca Parghel, reprezentanta a Romaniei la jazz in Finlanda (2007), cu aproape 14 ani de experienta in evenimente, incepand de la seri tematice, cocktail, branch, onomastici, receptii, pana la nunti si botezuri.


 

mihai

MIHAI

"Muzica este arta de a gandi cu sunete" Jules Combarieu

Saxofonist de jazz talentat, participant constant la festivalurile de jazz din tara si strainatate, colaborator de peste 10 ani cu Big Band-ul Radio dar si cu artisti consacrati din tara si strainatate.


 

francisc

FRANCISC

"Fara muzica, viata ar fi o greseala" Friedrich Nietzsche

In cadrul formatiei de nunta, este un experimentat acompaniator la clape, cu un repertoriu variat, atat de muzica usoara, cat si folclor si nu in ultimul rand, un talentat solist vocal.


 

sanduSANDU

"Muzica din suflet poate fi auzita de catre univers" Lao Tzu

Acordeonist de baza in formatia de muzica, cu experienta de peste 15 ani in nunti, botezuri, petreceri si totodata solist de muzica populara.


 

CONSULTATI PACHETELE SI PRETURILE NOASTRE PE PAGINA "PRETURI" DIN SITE

 

Ca Formatie de nunta, desi suntem din Bucuresti, cantam si in alte localitati si zone din tara, cum ar fi Ploiesti, Pitesti,Targoviste, Craiova, Slatina, Rm. Valcea, Brasov, Buzau, Braila, Galati, Calarasi, etc, in limita a 250 km distanta fata de Bucuresti.DE CE FORMATIA NOASTRA?

     1. Pentru ca AVEM STUDII MUZICALE si stim sa delimitam foarte bine genurile de muzica : jazz-ul este jazz, muzica usoara NU va fi interpretata vreodata cu stil de "folclor", muzica populara este autentica;

     2. Suntem o FORMATIE DE PROFESIONISTI si ne implicam profund, pentru ca evenimentul tau sa iasa reusit;

     3. Suntem SERIOSI -  tot ce vorbim, va fi specificat in contract si va fi respectat;

4. Atat instrumentistii, cat si Solistii nostri SUNT PREZENTI PE TOT PARCURSUL EVENIMENTULUI - ramai fara griji ca nu iti vine solistul la timp;

5. Numele Solistului/Solistilor VOR FI TRECUTE IN CONTRACT- nu vei avea surpriza sa vina un alt solist, decat cel ales de tine;

........................

Astfel, fie ca este vorba despre un moment special din viata ta sau a companiei tale o ambianta muzicala bine aleasa va contribui la reusita acestuia.

    Formatia noastra detine in repertoriul piese incepand de la jazz (cafe-concert), muzica usoara romaneasca si internationala (valsuri, tangouri, rock&roll, latino, pop, muzica greceasca, arabeasca,etc) si bineinteles, folclor.